2011-12-12 16:59:07• hírek • refszatmar.eu

Erdődön és Batizon koncertezett az Andante

Advent harmadik vasárnapja az öröm vasárnapja és a boldogság evangéliuma pörgős, fiatalos lendülettel érkezett Batiz és Erdőd gyülekezeteibe ezen a vasárnapon. Az Andante zenekar volt a felelős ezért.

Batizon délelőtt 11 órakor az istentisztelet keretén belül koncertezett az ifjú csapat. Az igehirdetés szolgálatát Bogáti Attila kisvárdai beosztott lelkipásztor végezte. A 145. zsoltár alapján lelkész elmondta, hogy az advent csodálatos üzenete számunkra az, hogy Jézus közel van hozzánk. Nem távolról nézi az életünket, hanem közelségével akar bennünket biztosítani. A gyülekezet adventi örömmel hallgatta a zenés bizonyságtételt.

Delután 17 órától Erdőd Város Rendezvénytermébe teljes felszereléssel érkezett az alakulat, azaz előkerült a dob is, és a zsoltáros buzdítására dicsérték az Urat dobbal is. Itt is Bogáti Attila prédikált és elmondta a 44. zsoltár alapján, hogy nem a lovak erejében és a pénz hatalmában kell nekünk bízni, hanem Istenben, Aki egyik ifis ének szavaival élve, erőt ad minden helyzetben.

Sokan kritizálják az egyházat azért, mert nem tud lépést tartani a rohamosan változó világgal, maradinak tartják. A vasárnap események teljesen ellentmondtak ezen állításoknak és örömmel tapasztalták a gyülekezetek, hogy Isten modern hangszerek által is szól üzenve, hogy Ő a 21. században, akárcsak eddig, a mindennapokban van mellettünk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: